Samsung Bevestigt Komst Ronde Smartwatch Met Roterende Rand

Samsung Gear ASamsung heeft een SDK vrijgegeven, waarmee app-developers applicaties kunnen ontwikkelen voor aankomende Samsung smartwatches. Uit de gegevens van deze SDK kan worden opgemaakt dat Samsung een ronde smartwatch met roterende rand zal lanceren.

Er gaan al langer geruchten dat Samsung dit jaar de eerste ronde smartwatch van het Zuid-Koreaanse bedrijf zal introduceren. Dit heeft Samsung met de lancering van de SDK voor app-ontwikkelaars nu bevestigt.

De smartwatch is voorzien van een draaibare ring op de wijzerplaat, waarmee belangrijke functies kunnen worden bediend zoals volume, zoom en bladeren. Verder beschikt de smartwatch over een 1,64-inch display met een resolutie van 360 pixels bij 360 pixels, een accelerometer, een gyrosensor, een hartslagsensor, een druksensor, een magnetische sensor, WiFi-ondersteuning en mobiele connectiviteit.

Wanneer Samsung de nieuwe smartwatch officieel zal presenteren is niet bekend, maar volgens de geruchten zal de smartwatch vanaf de tweede helft van dit jaar beschikbaar zijn. De smartwatch krijgt waarschijnlijk de naam “Samsung Galaxy A” mee.

via [telecompaper]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.