Android 7.1.2 Bèta Uitgerold Naar Nexus 6P

Google-Nexus-6P
Google rolde op 31 januari de bèta van Android 7.1.2 (Nougat) uit voor de Nexus en Pixel-toestellen. Gek genoeg was deze bèta toen nog niet beschikbaar voor de Nexus 6P, maar daar is nu verandering in gekomen. Dit weekend is Google namelijk gestart met de uitrol van de bèta voor de Nexus 6P.

Android 7.1.2 brengt onder andere snelheidsverbeteringen, aanpassingen aan het uiterlijk en bugfixes met zich mee. Ook kwam er ondersteuning voor gebaren met de vingerafdrukscanner. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om de notificaties te openen door met je vinger over de scanner naar beneden te swipen. Gek genoeg is deze ondersteuning niet toegevoegd aan de bèta voor de Nexus 6P. Het is onduidelijk waarom dit zo is, maar mogelijk zullen de gebaren op een later tijdstip alsnog worden geactiveerd.

Mensen die meedoen aan het bètaprogramma van Google kunnen de bèta van 1.3GB groot op afstand downloaden. Waarschijnlijk zal de factory image voor de Nexus 6P de komende dagen ook worden toegevoegd op de developer website van Android.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

2 Reacties

  1. Marcel schreef:

    Waarom zetten jullie in de titel Nexus 6 en daarna lees je dat hij er alleen voor de 6 p is ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.