Moto G5 en G5 Plus Officieel Geïntroduceerd

Moto-G5De Mobile World Congress is vandaag van start gegaan en we hebben onder andere al de LG G6, de Huawei P10 en de BlackBerry KEYone gezien. Ook Lenovo heeft twee nieuwe smartphones geïntroduceerd, namelijk de Moto G5 en de Moto G5 Plus.

Ook de vijfde generatie van de Moto G5 zal weer een sterke concurrent worden op de budget-markt. De Moto G5 kost namelijk maar 199 euro en de Moto G5 Plus gaat over de toonbank voor 280 euro. Voor deze prijs krijg je een een 5-inch of 5,2-inch smartphone met een Full-HD-resolutie.

De Moto G5 beschikt verder over een Qualcomm Snapdragon 430-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel f/1.7 camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 2800 mAh verwisselbare accu.

Moto-G5-Plus

De Moto G5 Plus is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 625-processor, 3GB werkgeheugen, 64GB uitbreidbaar opslagruimte, een 12 megapixels f/1.7 camera met dual-focus aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 3000 mAh accu.

Beide toestellen draaien op Android 7.0 (Nougat). De Moto G5 met dualSIM is vanaf volgende maand al in Nederland beschikbaar.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.