“Google Werkt Ook Aan Budget Toestel”

Google-PixelEnkele dagen geleden schreven wij dat de opvolger van de huidige Pixel-smartphone weer een premium toestel zal worden. Mocht je naar een budget-toestel opzoek zijn dan is er gelukkig ook goed nieuws. Google werkt volgens de berichten namelijk ook aan een budget smartphone.

Rick Osterloh, senior vice president bij Google, heeft tijdens een interview laten weten dat Google werkt aan de Pixel 2 en dat dit toestel net als de voorgaande Pixel-toestellen zal worden uitgerust met high-end specificaties. Osterloh zou zijn woorden echter voorzichtig hebben uitgekozen om niks vrij te geven over een eventuele budget-smartphone.

Volgens een tipgever werkt Google namelijk wel aan een budget-toestel, maar zal deze smartphone niet onder de Pixel-naam op de markt worden gebracht. Google wil de Pixel als premium-merknaam gebruiken.

Mocht Google inderdaad werken aan zowel de Pixel 2 als een budget-toestel, dan is het de vraag of Google de grote interesse wel aankan. De Pixel was namelijk vaak niet op voorraad en er waren meerdere vertragingen bij de levering. Naar verwachting zal er in de opvolger van de Pixel nog meer interesse zijn, waardoor Google enkele aanpassingen zal moeten doorvoeren om de grote vraag aan te kunnen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.