Zeven Duidelijk Foto’s Samsung Galaxy S8 Opgedoken

Samsung-Galaxy-S8-schermOpnieuw zijn er foto’s opgedoken van Samsung’s aankomende vlaggenschip. Ditmaal gaat het om 7 duidelijke foto’s die afkomstig zijn van een medewerker van een hoesjesfabrikant.

De anonieme medewerker heeft de foto’s geplaatst op de website Slashleaks. De foto’s komen overeen met eerder gelekte details en renders. Zo zien we onder andere een vingerafdrukscanner, de camera-posities, een 3,5mm koptelefoonaansluiting en geen fysieke knoppen onder het scherm. Ook zien we het lockscreen met de home-knop, een USB C-aansluiting, de speaker, volumeknoppen en de ingang voor een SIM en microSD-kaart.

De Galaxy S8 is ook heel kort te zien in de onderstaande video. We zien hier zowel de voorkant als de achterkant. Op een sticker aan de achterkant staat dat er geen foto’s van het toestel gemaakt mogen worden.

Op 29 maart zal Samsung de Galaxy S8 samen met de Galaxy S8+ officieel onthullen. Vanaf 10 april kunnen pre-order geplaatst worden, waarna de Galaxy S8 vanaf 21 april leverbaar zal zijn.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.