“Samsung Galaxy S8 Komt Met ’Niet Goed, Geld Terug’ Garantie”

Samsung-Galaxy-S8+-renderWe hoeven nog maar een paar dagen te wachten tot de officiële introductie van de Galaxy S8, maar nieuwe geruchten duiken nog steeds op. Volgens de laatste berichten heeft Samsung veel vertrouwen in de Galaxy S8, waardoor de Zuid-Koreaanse fabrikant met een drie maanden “niet goed, geld terug” garantie komt.

Nadat het imago van Samsung schade heeft gelopen vanwege het fiasco met de Galaxy Note 7, lijkt de fabrikant extra maatregelen te hebben genomen om het imago te herstellen. Dankzij deze extra maatregelen heeft Samsung veel vertrouwen in de Galaxy S8 en besluit de fabrikant om een onvoorwaardelijke ‘niet goed, geld terug’ garantie aan te bieden op de Galaxy S8 en de Galaxy S8+. Consumenten kunnen de toestellen hierdoor drie maanden lang gebruiken en vervolgens om wat voor reden dan ook terugbrengen. Als een klant het toestel terugbrengt wordt het volledige aankoopbedrag gerestitueerd.

Volgens critici is deze garantie mogelijk een gevaarlijke stap voor Samsung, omdat er namelijk de kans bestaat dat veel mensen de Galaxy S8 gaan kopen, maar het toestel uiteindelijk in september weer terugbrengen vanwege de lancering van de nieuwe iPhone.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.