Android-maker Andy Rubin Tweet Teaser Randloze Smartphone

Andy-Rubin-randloze-smartphoneAndy Rubin, de maker van het Android-besturingssysteem heeft op zijn Twitter-account een teaser geplaatst van een randloze smartphone. Hiermee lijkt Rubin de eerdere geruchten over de ontwikkelingen van een smartphone zonder schermranden te bevestigen.

Rubin geeft op Twitter aan dat er een nieuwe smartphone op komst is en dat hij erg opgewonden is over de ontwikkeling van dit toestel. Op de foto zien we een smartphone met vrijwel geen randen rondom het scherm, iets dat we kennen van de Xiaomi Mi Mix. Volgens de geruchten moet de smartphone gaan concurreren met de iPhone en Pixel-toestellen.

Andy-Rubin-tweet-randloze-smartphone

Naast het indrukwekkende scherm heeft de smartphone volgens de berichten ook een modulaire opbouw, waardoor er accessoires aan het toestel kunnen worden toegevoegd. Eén van de accessoires zou een hogeresolutie 360-graden camera zijn.

De smartphone krijgt waarschijnlijk een adviesprijs mee van 649 dollar, maar het is nog niet bekend wanneer de smartphone zal worden aangekondigd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.