“Opvouwbare Galaxy X Komt Nog Voor De Galaxy Note 8”

Samsung X opvouwbare smartphoneSamsung zal dit jaar de Galaxy Note 8 introduceren, maar geruchten spreken ook over de introductie van een opvouwbare smartphone, die we kennen als ‘Galaxy X‘. Volgens het nieuwste gerucht zal Samsung de Galaxy X eerder presenteren dan de Galaxy Note 8.

Een Chinese tipgever heeft op Twitter aangegeven dat Samsung de Galaxy Note 8 in het vierde kwartaal van dit jaar zal introduceren. Vervolgens schrijft hij dat de Galaxy X al in het derde kwartaal zal worden aangekondigd. Informatie over de Galaxy X heeft de tipgever niet, maar in de geruchtenkring kennen we de Galaxy X als de eerste echt vouwbare smartphone van Samsung.

Galaxy X
Volgens eerdere geruchten is de Galaxy X een vouwbaar toestel dat kan worden uitgeklapt tot een 7-inch tablet. Samsung heeft al een patentaanvraag voor het opvouwbare toestel ingediend en volgens de berichten heeft de fabrikant de Galaxy X tijdens de MWC achter gesloten deuren al gepresenteerd.

Galaxy Note 8
Als we de geruchten over de Galaxy Note 8 mogen geloven krijgt dit toestel een 6,4-inch display, een Snapdragon 835- of Exynos 9-processor, 6GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.