Eerste Afbeelding Moto Z2 Play Gelekt

Moto Z PlayOp het internet is de eerste afbeelding van de Moto Z2 Play opgedoken. Op de afbeelding zien we een aantal kleine veranderingen tegenover de Moto Z Play. Zo zien we een nieuwe homebutton, nieuwe antennelijnen en een andere positie voor de logo.

De Moto Z Play is een prima toestel met onder andere een grote 3.500 mAh accu, een zuinige Snapdragon 625-processor, 3GB werkgeheugen en een aansluiting voor Moto Mods. Dit zijn hardware-modules die aan de achterkant van de smartphone kunnen worden geklikt. Dat Lenovo aan een opvolger werkt was te verwachten. Afbeeldingen van de opvolger zijn nu opgedoken.

Moto Z2 Play render

De Moto Z2 Play lijkt veel op zijn voorganger. Zo zien we weer de afgeronde hoeken, een vingerafdrukscanner aan de voorkant, de ronde camera aan de achterkant en de aansluiting voor de Moto Mods. Wel heeft de vingerafdrukscanner inplaats van een klein vierkantje nu een meer rondere vorm gekregen. Ook zien we aan de voorzijde het ‘moto’ logo nu boven het scherm, inplaats van eronder en zien we aan de achterzijde grotere antennelijnen rondom het toestel.

Als we naar de bovenstaande render kijken zien we de datum 8 juni in de klok-widget. Mogelijk is dit een hint naar de officiële introductiedatum.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.