“Samsung Werkt Aan Galaxy S8 Active”

Samsung Galaxy S7 Active renderSamsung brengt regelmatig een extra robuuste “Active” uitvoering van een vlaggenschip op de markt en het lijkt er op dat we binnenkort ook een Galaxy S8 Active kunnen verwachten. Er is namelijk op meerdere plekken bewijs opgedoken voor het bestaan van dit toestel.

Samsung bracht eerder de Galaxy S7 Active op de markt. Dit  toestel heeft een robuustere water- en stofdichte behuizing en een grotere “4000mAh” accu dan de reguliere Galaxy S7. De bekende lekker Roland Quandt heeft nu informatie gevonden in een user agent en op een webpagina van Netflix voor het bestaan van de Galaxy S8.

Op de onderstaande afbeelding zien we het typenummer SM-G892A. Dit typenummer is eerder ook al eens opgedoken waarbij de interne naam Cruiser werd vermeld.

User_agent Galaxy S8 Active SM-G892A

Op een help-pagina van Netflix is ook een vermelding van de SM-G892A gevonden. Hier staat dat de SM-G892A onderdeel is van de Galaxy S8-serie en dat er ondersteuning is voor het streamen van Netflix in HD-kwaliteit.

De Galaxy S7 Active is nooit officieel in Nederland uitgebracht, dus het kan best zijn dat de Galaxy S8 Active ook niet in Nederland op de markt zal verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.