Komst Samsung Galaxy S7 Active Per Ongeluk Bevestigd

Samsung-Galaxy-S5-ActiveVorige week schreven we dat de doorgaans betrouwbare lekker Evan Blass via Twitter liet weten dat Samsung werkt aan een Galaxy S7 Active. Dit gerucht lijkt nu “per ongeluk” te zijn bevestigd.

Een Active variant van de Galaxy S-smartphone is een toestel met een stevigere behuizing voor mensen die bijvoorbeeld werken in een ruige omgeving. Een Active variant van de Galaxy S7 lijkt echter iets minder logisch, omdat de normale uitvoering al beschikt over een waterdichte behuizing met 68-certificatie. Toch lijkt Samsung nu een Galaxy S7 Active op de markt te willen brengen, want dit toestel is nu opgedoken in de compabiliteitslijst van de Samung Level applicatie.

samsung-level-app

Samsung noemt de Samsung Galaxy S7 Active in de smartphonelijst die compatible zijn met de Samsung Level-app. Hierdoor kunnen we bijna met zekerheid zeggen dat deze smartphone er aan komt. Waarschijnlijke beschikt de Galaxy S7 Active over de zelfde specificaties als de normale Galaxy S7, maar is de smartphone voorzien van een sterkere behuizing en een grotere accu.

Een Active-toestel van Samsung beschikt vaak over meer plastic, waardoor de smartphone beter bestand is tegen stoten. Dit is ideaal voor ruwere omgeving, zoals een bouwplaats of een plek met veel water. In de Benelux is wel de Galaxy S5 Active beschikbaar, maar niet de Galaxy S4 Active en Galaxy S6 Active. Het is dus even afwachten of Samsung de Galaxy S7 Active wel of niet in de Benelux zal verkopen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.