“Honor 9 Krijgt Geen 3.5mm Headphone Jack”

Honor 9 render 1Uit gelekte foto’s blijkt dat de Honor 9 niet is uitgerust met een 3.5mm headphone jack. De Chinese fabrikant lijkt net als bijvoorbeeld Apple af te willen stappen van de 3.5mm-aansluiting. Hierdoor kunnen standaard headsets helaas niet meer op de normale manier worden aangesloten.

Nadat Apple besloot om nieuwe iPhones niet meer uit te rusten met een 3.5mm headphone jack, besloten een paar andere fabrikanten Apple te volgen. De meeste mensen zijn niet te spreken over dit besluit, maar gelukkig bieden fabrikanten zoals Motorola zowel toestellen aan met en zonder deze aansluiting, een keuze die Apple-gebruikers niet krijgen.

Huawei lijkt dezelfde tactiek te willen volgen als Motorola. De meeste toestellen van de Chinese fabrikant beschikken namelijk gewoon over een 3.5mm-aansluiting, maar de aankomende Honor 9 waarschijnlijk niet. Dit blijkt uit vermeende foto’s van de Honor 9, waarop geen 3.5mm poort te zien is. Het uiterlijk heeft veel weg van de populaire voorganger, de Honor 8.

Uit de foto’s kunnen we verder opmaken dat de Honor 9 zal worden uitgerust met een USB C-aansluiting. Ook zien we dat een dubbele camera ontbreekt en dat de vingerafdrukscanner niet meer aan de achterzijde zit. Inplaats daarvan zit de vingerafdrukscanner nu in de homeknop.

We moeten de bovenstaande foto’s voorlopig nog wel met een korreltje zout nemen, aangezien er wel vaker neppe “renders” opduiken. We houden de geruchten in ieder geval in de gaten.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.