“HTC U 11 Krijgt Dunne Bezels En Geen Koptelefoonaansluiting”

HTC-U-11-renderEr zijn verschillende renders opgedoken van de HTC U 11, HTC’s aankomende vlaggenschip. Op de renders zien we dat de smartphone dunne schermranden heeft en dat de 3.5mm headphone jack ontbreekt.

De renders zijn gepubliceerd door 91 Mobiles, samen met de bekende lekker OnLeaks. Op de afbeeldingen zien we de rode uitvoering van de HTC U 11. We zien geen koptelefoonaansluiting, maar wel een USB C-poort. Verder zien we antennestrepen in de afgeronde schermranden, een vingerafdrukscanner onder het scherm en vrij dunne bezels.

HTC-U-11-render-2

Volgens de geruchten is de HTC U 11 waterbestendig en knijpgevoelig. Zo zou je de smartphone kunnen bedienen door in de behuizing te knijpen of via swipe bewegingen op de zijkanten van het toestel.

Intern beschikt de smartphone naar verwachting over een Snapdragon 835-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 16 megapixel camera aan de voorkant, een 3000mAh accu en een 5,5-inch scherm met een QHD-resolutie. De HTC U 11 draait op Android 7.1.1 (Nougat).

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.