“Honor 9 Met Dual-camera Wordt Op 20 Of 21 Juni Gelanceerd”

Honor-9-renderVolgens de geruchten en foto’s beschikt de Honor 9 over een dual-camera en zal de Chinese fabrikant de smartphone op 20 juni of 21 juni lanceren.

Als we naar de onderstaande afbeelding kijken zien we dat Honor de smartphone heeft uitgerust met een dual-camera aan de achterkant. Ook zien we dat Honor ditmaal de vingerafdrukscanner in de homeknop heeft verwerkt. Bij de Honor 8 zat de vingerafdrukscanner nog aan de achterkant.

Honor 9 render

De glanzende behuizing moet de Honor 9 een premium uitstraling geven. De dual-camera bestaat uit een reguliere 22 megapixel sensor en een 12 megapixel zwart-wit sensor. De smartphone beschikt verder over een 5,2-inch scherm met een Full HD-resolutie, een Kirin 960-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, een accu van minimaal 3.000 mAh en 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart.

Vermoedelijk krijgt de Honor 9 een adviesprijs mee van rond de 330 euro, maar in Nederland kunnen we eerder een prijs van rond de 400 euro verwachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.