Xiaomi Mi 5X Nu Verkrijgbaar: Mogelijke Mid-range Killer?

Xiaomi Mi 5XXiaomi heeft eind juli de Xiaomi Mi 5X geïntroduceerd, een toestel waar wij erg naar uitkijken. Als we naar de specificaties kijken lijkt de Xiaomi Mi 5X namelijk veel op de Xiaomi Mi6, een toestel waar wij op de redactie erg over te spreken zijn.

De afgelopen weken hebben wij de Xiaomi Mi6 mogen testen en later deze week zullen wij hierover een review plaatsen. In de tussentijd heeft Xiaomi echter alweer een nieuwe smartphone geïntroduceerd, de zogeheten Xiaomi Mi 5X. De Mi 5X heeft veel weg van de Mi6, maar er zijn een paar belangrijke verschillen. De Xiaomi Mi 5X moet namelijk gaan concurreren met mid-range toestellen, inplaats van vlaggenschip-toestellen.

De Xiaomi Mi 5X is hier verkrijgbaar voor nog geen €250,-. Met deze adviesprijs moet de smartphone gaan concurreren met mid-range toestellen van andere fabrikanten. Als we naar de specificaties kijken moet dit zeker lukken. De Mi 5X beschikt namelijk over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een Snapdragon 625 octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, dualSIM-ondersteuning en een 3080mAh accu.

De smartphone heeft een metalen unibody en is slechts 7mm dik. Op Gearbest is de Xiaomi Mi 5X verkrijgbaar in de kleuren goud, zwart en roze goud. Wat denken jullie? Is de Xiaomi Mi 5X een mid-range killer?

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.