Deze App Leert Je Hoe Je In De HTC U 11 Moet Knijpen

HTC-U-11HTC heeft “per ongeluk” informatie over de instructie-app voor de HTC U 11 in de Play Store geplaatst. Deze app leert gebruikers hoe ze bepaalde functies kunnen uitvoeren door in de behuizing te knijpen. Dankzij deze informatie kunnen we bevestigen dat de HTC U 11 over een aanraakgevoelige behuizing beschikt.

Morgen zal HTC de U 11 officieel introduceren, maar dankzij verschillende teasers, geruchten en nieuwe informatie uit de Play Store kunnen we met zekerheid zeggen dat de nieuwe vlaggenschip van de Taiwanese fabrikant beschikt over een aanraakgevoelige behuizing, genaamd Edge Sense.

HTC heeft in de Play Store een instructie-app voor de HTC U 11 geplaatst. Een omschrijving van de app ontbreekt en de app is nog niet te downloaden. Wel zijn er enkele screenshots vastgelegd. In deze screenshots zien we een tutorial, waarin je een ballon met behulp van knijpbewegingen moet opblazen. Ook kun je met een knijpbeweging een foto maken, Google Assistant starten of acties uitvoeren tijdens het maken van berichten.

Volgens de geruchten zal HTC de HTC U 11 in juni buiten Taiwan leveren. Intern beschikt de smartphone vermoedelijk over een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen en een 3000 mAh accu. Ook is de behuizing waterdicht (ip-57 certificering).

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.