Lenovo Introduceert Budget Moto C en Moto C Plus

Lenovo Moto C PlusLenovo heeft zojuist twee nieuwe budget smartphones aangekondigd. De zogeheten Moto C en Moto C Plus krijgen een adviesprijs mee van €89 tot €119.

De nieuwe Moto C-serie moet klanten met een klein budget aantrekken. De Moto C beschikt onder andere over een 5-inch TFT-scherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels, een 1,1GHz MediaTek 6737M quad-core processor, 1GB werkgeheugen, 8GB of 16GB opslagruimte, een 5 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant en een 2350 mAh accu.

Klanten hebben de keuze tussen een Moto C met 3G-ondersteuning of een Moto C met 4G-ondersteuning. De 3G-uitvoering kost €89 en de 4G-uitvoering kost €99. De Moto C is vanaf begin deze lente verkrijgbaar in de kleuren Metallic Cherry, Pearl White, Fine Gold of Starry Black.

Motorola Moto C Plus

De Moto C Plus is een iets krachtigere uitvoering met een hogere schermresolutie van 1280 bij 720 pixels. De smartphone beschikt verder over een 1,3GHz Mediatek 6737M quad-core processor, 1GB of 2GB werkgeheugen, 8GB of 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant en een grote 4000 mAh accu.

De Moto C Plus met 1GB werkgeheugen krijgt een adviesprijs mee van €119 en is vanaf de eerste week in juni verkrijgbaar in Latijns Amerika, Europa en Azië.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.