“ASUS Stopt Met ZenWatch-serie”

ASUS ZenWatch 3ASUS zal volgens de geruchten volledig stoppen met de productie van de ZenWatch-serie. De smartwatches van de fabrikant zouden te weinig worden verkocht.

ASUS heeft dit bericht zelf nog niet bevestigd, maar volgens de geruchten is het besluit definitief. De ZenWatches van ASUS draaien op het Android Wear besturingssysteem en kregen bij de lancering een aantrekkelijke adviesprijs mee. Hierdoor gingen de smartwatches in het begin redelijk vaak over de toonbank. Toch is de populariteit van de smartwatch nu voorbij, want ASUS zou volgens de geruchten nog maar 5000 a 6000 ZenWatches per maand verkopen.

De Taiwanese fabrikant heeft zelf nog niet gereageerd op de berichten, dus we kunnen nog niet met zekerheid zeggen dat ASUS inderdaad stopt met de productie van de ZenWatch. Mocht het bericht wel kloppen dan is dit al de tweede grote fabrikant die tijdelijk stopt met het uitbrengen van nieuwe Android Wear-smartwatches. Motorola stopte eerder namelijk ook al met de productie van de Moto 360-smartwatch.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.