Gelekte Promotieafbeeldingen Tonen Motorola Moto Z2-serie

Motorola Moto Z2-serie renderOp het internet zijn promotieafbeeldingen opgedoken, waardoor we het uiterlijk van de Moto Z2, Moto Z2 Force en Moto Z2 Play kunnen bewonderen.

Het is bijna tijd voor de opvolgers van de modulaire Moto Z-serie. We verwachten binnenkort een introductie van de Moto Z2, Moto Z2 Force en de Moto Z2 Play, maar er zijn nu al afbeeldingen gelekt waarop we het uiterlijk van de smartphones goed kunnen zien.

We zien op de bovenstaande afbeelding de Moto Z2 (zilver), de Moto Z2 Force (goud en zwart) en de Moto Z2 Play (wit). De toestellen lijken veel op elkaar, maar we zien wel dat de Moto Z2 Force beschikt over een dubbele camera aan de achterzijde. Ook zien we dat de smartphones weer zijn uitgerust met een aansluiting voor MotoMods. Dit zijn hardware-modules die je op de achterkant van de smartphone kunt klikken. Ook zien we dat de toestellen beschikken over een vingerafdrukscanner onder het scherm en een LED flash naast de selfie-camera.

Op de onderstaande afbeelding zien we de Moto Z2 Play naast de huidige Moto Z en de Moto Z Play.

Motorola Moto Z2-serie

Volgens de geruchten beschikt de Moto Z2 Force onder andere over een 5,5-inch ShatterShield scherm met een Quad HD-resolutie en een Snapdragon 835-processor. De Moto Z2 Play krijgt vermoedelijk een 5,5-inch scherm met een 1080p-resolutie en een Snapdragon 626-processor. Lenovo zal de Moto Z2 familie vermoedelijk op 8 juni presenteren. Deze datum is namelijk te zien op het homescherm in de promotieafbeelding.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. App ontwikkelaar en Webdesigner. Favoriete telefoon: Samsung Galaxy S4.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *