Promotievideo Toont Nokia Smartphone Met Dubbele Camera

Nokia 8 promotie videoOp het internet is een video opgedoken die vier verschillende Nokia-smartphones toont. Drie van deze smartphones zijn al aangekondigd, maar er is ook een vierde “onaangekondigde” smartphone te zien in de video. Dit toestel beschikt over een dubbele camera aan de achterzijde.

De video was tijdelijk beschikbaar op Vimeo, maar is ondertussen weer van de site gehaald. Gelukkig heeft de bekende lekker Evan Blass de video gekopieerd op zijn Twitter-kanaal @evleaks. George Chevalier Lewis, de maker van de video laat weten dat hij de video in opdracht van Nokia-licentiehouder HMD heeft gemaakt. Hij heeft het filmpje gemaakt toen de toestellen nog in ontwikkeling waren. Hierdoor zijn de renders wat vorm betreft eenvoudiger dan de uiteindelijke producten.

HMD kondigde eind februari tijdens de Mobile World Congress de Nokia 3, Nokia 5 en de Nokia 6 aan. Geen van deze toestellen beschikt over een dubbele camera. Twee van de toestellen in de video lijken erg op de Nokia 3 en Nokia 5. De derde smartphone is waarschijnlijk een vroege versie van de Nokia 6. De vierde smartphone met dubbele camera aan de achterzijde is mogelijk de Nokia 8, een toestel waar al langer geruchten over gaan. HMD zou dit jaar in totaal zes tot zeven Nokia toestellen willen uitbrengen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.