“OnePlus 3T Krijgt Betere Camera En Is Duurder”

oneplus-3Opnieuw zijn er berichten opgedoken over de OnePlus 3T, een verbeterde versie van de OnePlus 3. Volgens deze berichten krijgt de OnePlus 3T betere specificaties en kost de smartphone 80 dollar meer.

Er duiken steeds meer berichten op over een nieuwe smartphone van OnePlus. Deze smartphone staat in de media bekend onder de naam OnePlus 3T en OnePlus 3S. Het zou gaan om een “tussentoestel”, die tussen de OnePlus 3 en OnePlus 4 zal worden gepositioneerd.

Van de “OnePlus 3T” zijn nu opnieuw specificaties opgedoken. Volgens de nieuwe bron beschikt de smartphone over een Snapdragon 821-processor, 6GB werkgeheugen en een verbeterde camerasensor (Sony IMX398) met dual-core autofocus. Ook krijgt het scherm waarschijnlijk een hoge resolutie zodat de smartphone geschikt is voor virtual reality-toepassingen.

oneplus-3t-specs

De prijs van de smartphone is nog niet gelekt, maar de doorgaans goed geïnformeerde Even Blass spreekt over een adviesprijs die 80 dollar duurder is dan de huidige OnePlus 3. Dit komt neer op $479,-. OnePlus zal de smartphone mogelijk volgende maand al officieel presenteren.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.