Binnenkort Toch Metalen Versie Van Galaxy S5?

Samsung-Galaxy-F
Na de aankondiging van de Galaxy S5 zijn veel mensen teleurgesteld dat het toestel niet is voorzien van een metalen behuizing. De Galaxy S5 is net als zijn voorgangers namelijk voorzien van Samsung’s bekende plastic behuizing. Toch is er nog hoop nadat de doorgaans betrouwbare site, ETNews heeft gemeld dat er ook een metalen versie van de Galaxy S5 zal worden gelanceerd.

Volgens ETNews zal Samsung in mei een metalen versie van de Galaxy S5 lanceren en zal het toestel ondergebracht worden in de nieuwe Galaxy F-lijn. Naast de nieuwe naam en nieuwe behuizing zal het toestel ook beschikken over een beter display met een resolutie van 2560×1440 pixels en een 64bit octacore-processor.

Dit is overigens niet de eerste keer dat er geruchten worden verspreid over de nieuwe premium “Galaxy F-lijn”. Ook zijn de bovenstaande specificaties al eerder voorbij gekomen, maar toen werd gedacht dat dit de specificaties zouden zijn van de Galaxy S5. We houden de geruchten goed in de gaten en hopen dat Samsung binnenkort toch een metalen Galaxy smartphone op de markt zal brengen.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.