Promotiemateriaal Toont Samsung Galaxy C10 Met Dubbele Camera

Samsung Galaxy C10Fabrikanten kiezen er steeds vaker voor om hun toestellen uit te rusten met een dubbele camera, maar Samsung heeft tot nu toe nog geen smartphone met dubbele camera op de markt gebracht. Volgens de geruchten komt hier binnenkort verandering in met de introductie van de Galaxy C10 en de Galaxy Note 8.

Eerder deze week schreven wij over de dubbele camera in de aankomende Galaxy Note 8. Voordat Samsung deze phablet zal introduceren verwachten wij echter nog de lancering van de Galaxy C10. Volgens de geruchten is de Galaxy C10 de eerste Samsung-smartphone met een dubbele camera.

Op de Chinese website Weibo is nu een promotieafbeelding opgedoken waarop de smartphone te zien zou zijn. Hier zien we heel duidelijk dat de “Rose Gold” Galaxy C10 inderdaad beschikt over een dubbele camera aan de achterzijde. We zien aan de achterzijde geen vingerafdrukscanner, dus deze zit waarschijnlijk verwerkt in de homeknop.

Volgens de geruchten beschikt de Galaxy C10 verder over een Snapdragon 660-processor en een Bixby-knop, maar overige specificaties zijn nog niet gelekt. Vermoedelijk komt Samsung ook nog met een Galaxy C10 Plus.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.