Motorola Introduceert Moto Z2 Play

Motorola-Moto-Z2-PlayMotorola heeft zojuist de Moto Z2 Play geïntroduceerd. De 5.5-inch smartphone beschikt onder andere over een aansluiting voor Moto Mods, waardoor de smartphone is uit te breiden met hardware modules.

De nieuwe smartphone van Motorola beschikt over een 5,5-inch AMOLED-scherm met een Full HD-resolutie, een Qualcomm Snapdragon 626-processor, 4GB werkgeheugen, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, een aansluiting voor Moto Mods en een 3000 mAh accu die na 15 minuten aan de lader weer voor de helft vol is.

Motorola heeft ook enkele nieuwe Moto Mods aangekondigd. De Moto GamePad maakt van je smartphone een gaming console, de JBL SoundBoost 2 is een verbeterde en waterdichte versie van de eerdere SoundBoost, de Moto TurboPower Pack voegt extra accucapaciteit toe en de Moto Style Shell maakt het mogelijk om je toestel draadloos op te laden.

De Moto Z2 Play heeft een dunne 5,99 millimeter aluminium unibody en krijgt een adviesprijs mee van rond de 499 euro. Het is nog onduidelijk wanneer de smartphone in de Benelux op de markt zal verschijnen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.