Specificaties en Afbeeldingen Van Samsung Galaxy S10e Gelekt

Samsung-Galaxy-S10e-voorkantDe doorgaans goedgeïnformeerde bron Winfuture.de heeft zowel specificaties als afbeeldingen van de Galaxy S10e gedeeld. Hierdoor weten we nu vrijwel alles over de goedkoopste uitvoering van de Galaxy S10-serie.

Samsung zal later deze maand de volledige Galaxy S10-serie officieel introduceren, maar voor veel verrassingen komen we waarschijnlijk niet te staan. Via een doorgaans betrouwbare bron zijn namelijk bijna alle details van de Galaxy S10e gelekt. Zo zien we de smartphone op de boven- en onderstaande afbeeldingen van de voorkant en achterkant. We zien de smartphone in verschillende kleuren.

De Galaxy S10e heeft een 5,8-inch AMOLED-scherm zonder gebogen schermranden. Ook zijn de randen rondom het scherm iets groter dan die van de Galaxy S10 en Galaxy S10+. De smartphone beschikt verder over een een Exynos 9820-chipset, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 3100 mAh accu en een dual-camera aan de achterkant. De vingerafdrukscanner zit aan de zijkant, terwijl de Galaxy S1o en Galaxy S10+ beschikken over een in-display vingerafdrukscanner. De Samsung Galaxy S10e krijgt waarschijnlijk een adviesprijs mee van 749 euro.

Samsung-Galaxy-S10e-achterkant

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.