“Dit Is De Samsung Gear Fit 2”

Samsung-Gear-Fit-2De doorgaans betrouwbare lekker Evan Blass heeft via zijn Twitter-account een afbeelding verspreid waarop de Samsung Gear Fit 2 in drie verschillende kleuren te zien is.

Evan Blass is een bekende in de geruchtenkring en heeft het meestal bij het juiste eind. Als hij nieuwe informatie deelt via zijn Twitter-account @evleaks, dan nemen wij dit ook vaak serieus. Ditmaal hij hij een afbeelding gedeeld waarop de Samsung Gear Fit 2 in drie verschillende kleuren te bewonderen is, namelijk zwart, roze en blauw.

Samsung-Gear-Fit-2-render

De sportarmband van de Zuid-Koreaanse fabrikant kan naast het weergeven van de tijd en het bijhouden van je fitnessactiviteiten ook worden gekoppeld aan een smartphone. Hierdoor krijg je notificaties te zien op het 1,84-inch Super AMOLED scherm van de armband. Net als zijn voorganger beschikt de Gear Fit 2 over een hartslagmeter en een stappenteller, maar ditmaal is ook een GPS-ontvanger toegevoegd. Hierdoor kan je nog nauwkeuriger je sportprestaties bijhouden.

De Samsung Gear Fit 2 zal waarschijnlijk deze zomer op de markt verschijnen voor een adviesprijs van ongeveer 200 dollar.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.