“LG Gaat Tweede Generatie Pixel-smartphones Maken”

Google-PixelNaar verwachting zal Google dit najaar twee nieuwe Pixel-smartphones introduceren. De eerste Pixel-smartphones werden geproduceerd door HTC, maar volgens de laatste geruchten is LG verantwoordelijk voor de nieuwe generatie Pixel-toestellen.

Vorig jaar introduceerde Google een nieuwe smartphone-lijn onder de naam ‘Pixel’. Google werkte hiervoor samen met de Taiwanese fabrikant HTC. De zogeheten Pixel en Pixel XL zijn erg populair en een opvolger kunnen we in oktober of november verwachten.

Volgens de laatste informatie staat de opvolger van de Pixel XL intern bekend onder de codenaam “Taimen“. De opvolger van de Pixel heeft de codenaam “Walleye” meegekregen. Het is Google’s traditie om codenamen van vissoorten te gebruiken. Zo kregen de eerste Pixel en Pixel XL de codenamen “Sailfish” en “Marlin” mee.

Het lijkt er op dat LG in ieder geval verantwoordelijk is voor de productie van Taimen, maar het is goed mogelijk dat de Zuid-Koreaanse fabrikant beide toestellen zal produceren. LG was in het verleden onder andere verantwoordelijk voor de productie van de Nexus 4, Nexus 5 en Nexus 5X.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.