“Vingerafdrukscanner Galaxy Note 8 Zit Onder Dubbele Camera”

Samsung-Galaxy-Note-8-vingerafdrukscannerVia de bekende lekker “slashleaks” is informatie opgedoken over de positie van de vingerafdrukscanner op de Samsung Galaxy Note 8. Volgens de bron heeft Samsung de vingerafdrukscanner aan de achterkant onder de dubbele camera geplaatst.

Samsung zal de Galaxy Note 8 vermoedelijk halverwege augustus introduceren, aldus de Zuid-Koreaanse nieuwssite The Bell. De fabrikant wil de phablet al in augustus introduceren omdat andere fabrikanten, waaronder Apple, hun nieuwe toestellen pas in september zullen presenteren. Op deze manier is Samsung de concurrentie voor en krijgt de Galaxy Note 8 extra aandacht.

Een lange tijd spraken de geruchten over een vingerafdrukscanner die in het scherm van de Galaxy Note 8 zal worden verwerkt. Nu blijkt echter dat Samsung deze technologie nog niet heeft kunnen afronden, waardoor de phablet zal worden uitgerust met een “normale” vingerafdrukscanner. Volgens slashleaks zit deze vingerafdrukscanner onder de dubbele camera aan de achterzijde.

Samsung-Galaxy-Note-8-schets

Intern verwachten we een verbeterde versie van de Snapdragon 835-processor, genaamd Snapdragon 836. In Europa beschikt de Galaxy Note 8 over een nieuwe Exynos-chipset, die mogelijk de naam Exynos 8896 meekrijgt. De phablet beschikt verder over een 6,3-inch scherm met een 18,5:9 beeldverhouding, dubbele AKG-speakers, Bixby en een S Pen die kan vibreren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.