Acht Redenen Om De Bluboo S1 Te Kopen

BLUBOO-S1-Gearbest pre saleDe fabrikant Bluboo heeft een hoop aandacht besteed aan het maken van een krachtige smartphone voor een lage prijs. De zogeheten Bluboo S1 krijgt een hoop aandacht vanwege de zeer dunne randen rondom het scherm van de smartphone. Hieronder hebben we 8 redenen op een rijtje gezet waarom de Bluboo S1 het kopen waard is.

1. De Bluboo S1 heeft een ‘full display design’. Dat wil zeggen dat de speaker en sensoren zo klein mogelijk zijn gehouden, waardoor het scherm bijna de gehele voorkant in beslag neemt. Kortom, de randen rondom het scherm zijn minimaal.

bluboo s1 specs

2. De Bluboo S1 heeft een krachtige Helio P25 octa-core processor.

3. De Bluboo S1 heeft een dual-camera van Sony aan de achterzijde. Deze dual-camera heeft één 16 megapixel sensor en één 3 megapixel sensor.

4. De Bluboo S1 heeft maar liefst 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. De opslagruimte kan worden uitgebreid met een microSD-kaart.

5. De Bluboo S1 heeft een 5,5-inch scherm met een Full HD-resolutie en een beschermlaag van Corning Gorilla Glass 4. Gorilla Glass zorgt ervoor dat de kans op beschadiging een stuk kleiner is.

6. De Bluboo S1 heeft een 3500 mAh accu. Deze accu gaat twee dagen mee op één acculading en is binnen 1.5 uur weer helemaal opgeladen.

7. De Bluboo S1 heeft een zogeheten 2.5D gebogen design, oftewel licht gebogen randen rondom het scherm. Hierdoor voelt het touchscreen “smooth” aan.

8. De Bluboo S1 is uitgerust met de nieuwe en snellere USB-C aansluiting, die bijvoorbeeld ook op de iPhone aanwezig is. Mocht je nog een headset hebben liggen die werkt via de 3.5mm headphone jack, dan kun je gebruik maken van de meegeleverde USB-C naar 3.5mm adapter.

bluboo s1

Naast de bovenstaande punten zal de prijs van het toestel de belangrijkste reden zijn om de Bluboo S1 te kopen. Tot 17 juli kost de smartphone op deze website namelijk slechts $159. Daarbovenop kost de Bluboo S1 tussen 10 en 14 juli voor de eerst 10 mensen maar $79,99. Dit is ongelooflijk laag voor een toestel met dergelijke specificaties. Wees er dus snel, want na 17 juli gaat de prijs omhoog.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

2 Reacties

  1. boko schreef:

    Nadeel is dat de gemiddelde oplaadkabel en rand apparatuur met een usbc connector niet passen (designfout) en de telefoon wordt verstuurd met 2 apps die malware bevatten en niet te verwijderen zijn.

  2. Ger Dumont schreef:

    miskoop van het jaar voor mij. Bevat malware die pop-ups geeft en ongewild apps installeert. (niet te verwijderen, maar gelukkig wel kunnen uitschakelen via ADB).
    De accu is een stuk kleiner dan aangegeven, waarschijnlijk minder dan 2500 miliampere.
    slechte camera.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.