Vergelijking Tussen Bluboo S1 en Dogee Mix

bluboo s1 smartphoneDeze week hebben we meerdere keren geschreven over de Bluboo S1, maar er is een toestel dat erg veel lijkt op deze smartphone, namelijk de Dogee Mix. Daarom hebben we een kleine vergelijken gemaakt om te kijken welke van de twee beter bij u past.

Op het eerste gezicht lijken de Bluboo S1 en Dogee Mix veel op elkaar, en veel punten komen inderdaad met elkaar overeen. Zo hebben beide toestellen een 5,5-inch scherm, een Helio P25-processor, 4GB werkgeheugen en 64GB uitbreidbaar opslagruimte. Ook draaien beide toestellen op Android 7.0.

Toch zijn er een paar kleine verschillen. Zo heb je bij de Dogee Mix de keuze uit een uitvoering met 4GB of 6GB werkgeheugen, terwijl de Bluboo S1 alleen beschikbaar is met 4GB werkgeheugen. Ook heeft de Dogee Mix een metalen behuizing en de Bluboo S1 een plastic behuizing versterkt met organisch fiber. De Bluboo S1 heeft daarbovenop een 2.5D scherm met Corning Gorilla Glass 4. Dit geeft het scherm een mooiere en stevigere afwerking.

bluboo s1 scherm

Veel verschil tussen beide toestellen is er niet, maar de Bluboo S1 is wel wat goedkoper. Zo gaat de Bluboo S1 op deze website tot 17 juli over de toonbank voor $159,99, terwijl de Dogee Mix een adviesprijs meekrijgt van $169,99 of 179,99. Tien tot twintig dollar verschil is misschien niet erg veel, maar dit geld kun je goed gebruiken voor het kopen van accessoires voor je Bluboo S1.

Mocht je de Bluboo S1 willen kopen dan kun je dat hier doen. Let er wel op dat de Bluboo S1 slechts tijdelijk voor $159,99 te koop is. Na 17 juli gaat de prijs omhoog. Tot en met 14 juli krijgen de eerste 10 klanten de smartphone zelfs voor slechts $79.99.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.