Wat!? Trump-Putin edities van Nokia 3310 en iPhone 7

nokia 3310 trump putin caviarSoms komen wij op de redactie toestellen tegen waarvan wij denken “waarom?”. De Trump-Putin edities van de Nokia 3310 en de iPhone 7 zijn twee van deze toestellen. Naast het gekke idee kosten de toestellen ook nog eens duizenden euro’s.

Ter ere van de ontmoeting tussen Trump en Putin heeft het Russische bedrijf Caviar een speciale Nokia 3310 en iPhone 7 uitgebracht. De toestellen hebben een titanium behuizing die is gecoat met een Damascus Steel-patroontje. Aan de achterkant zit een verguld embleem met daarop de profielen van Donald Trump en Vladimir Putin. Onder dit embleem staat de tekst “G20 Germany 2017, Hamburg, 07.07.17“. Dit is uiteraard de plek en datum waar Trump en Putin elkaar hebben ontmoet.

trump putin iPhone 7 Caviar

De Trump-Putin editie van de Nokia 3310 kost ongeveer 2000 euro. Voor de iPhone 7 of iPhone 7 Plus betaal je maar liefst 2800 euro. De toestellen zijn dus niet voor iedereen weggelegd.

Het is niet voor het eerst dat Caviar een opmerkelijke editie van een smartphone op de markt brengt. Zo introduceerde Caviar vorig jaar een gouden Pokémon Go versie van de iPhone 6s.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.