Renders Galaxy Note 8 Gelekt Via Hoesjesmaker

Galaxy Note 8 GhostekWe moeten nog ongeveer een maand wachten tot de officieel introductie van de Galaxy Note 8, maar er is ondertussen al veel informatie uitgelekt. Ditmaal zijn duidelijke renders opgedoken via de hoesjesmaker Ghostek. Op deze renders zien we de Galaxy Note 8 van alle kanten.

De onder- en bovenstaande render zijn gedeeld door de website BGR en tonen de Galaxy Note 8 van de voorkant, achterkant en zijkanten. Het zijn geen officieel renders, maar ze ouden vrij accuraat zijn. Ghostek zou de renders hebben gebaseerd op daadwerkelijke details en schematische tekeningen.

Galaxy Note 8 Ghostek render

Op de renders zien we dat de Galaxy Note 8 net als de Galaxy S8 afgeronde hoeken heeft. Aan de voorkant zien we het grote AMOLED-scherm met dunne bezels. Aan de achterkant zien we de dual-camera, een vingerafdrukscanner en het Samsung-logo.

Specificaties
Volgens de geruchten beschikt de Galaxy Note 8 over een 6,3-inch scherm met een resolutie van 2960 x 1440 pixels en een beeldverhouding van 18,5:9, een Snapdragon 835 of Exynos 8895-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een 3300mAh accu, een Stylus-pen, een 3300 mAh accu, een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. Samsung zal de phablet op 23 augustus tijdens een evenement in New York officieel presenteren.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *