Haier Introduceert Robotstofzuigers Die Je Kunt Bedienen Met Je Smartphone

Haier XShuai T370Smartphones worden dagelijks voor allerlei activiteiten gebruikt, maar wist je dat je de smartphone kunt gebruiken om een stofzuiger mee te bedienen? Dat klopt, Haier heeft twee robotstofzuigers geïntroduceerd die je huis automatisch schoonmaken zonder dat je zelf ook maar een stap hoeft te zetten. De stofzuigers zijn namelijk te bedienen met een smartphone of via de spraakbesturing van Alexa, zelfs als je niet thuis bent.

Haier heeft twee robotstofzuigers geïntroduceerd, waarvan de Haier XShuai T370 de goedkoopste is. Dit toestel is tijdelijk verkrijgbaar vanaf $169 in combinatie met de couponcode “T370EU“. De 8 centimeter dunne stofzuiger is voorzien van een 2600mAh accu, die 120 minuten meegaat. Dankzij de dunne behuizing kan de stofzuiger bijvoorbeeld makkelijk onder de bank stofzuiger. De motor heeft een zuigkracht van 1500Pa en maakt gebruik van een HEPA lucht filter en een 300ml water tank.

De Haier XShuai T370 komt met een app waarmee je de stofzuiger volledig kunt bedienen. Zo kun je de robot bijvoorbeeld op automatisch instellen, waarna de stofzuiger zal schoonmaken op basis van de indeling van je woning, maar je kunt ook aangeven om alleen een bepaalde plek schoon te maken.

De Haier XShuai HXS is met een prijs van €279 een stuk duurder, maar hiervoor krijg je wel een completer pakket. De meest opvallende extra eigenschap is de ingebouwde camera. Hierdoor kun je op je smartphone precies zien wat de stofzuiger ziet en is het dus een stuk makkelijk om de stofzuiger te bedienen. Ook is dit een extra beveiliging voor je huis, want je kunt de camera zelfs inschakelen als je niet thuis bent. Hierdoor kun je je huis in de gaten houden vanaf je vakantiebestemming.

Uiteraard zijn beide stofzuigers uitgerust met sensoren om obstakels te ontwijken en te voorkomen dat de stofzuigers ergens vanaf vallen. Een pre-order plaatsen voor de Haier XShuai T370 is hier mogelijk. Bestellingen gaan vanaf 16 augustus de deur uit. De Haier XShuai HXS is hier te bestellen en zal vanaf 1 september worden geleverd.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.