Krachtige Xiaomi Mi 6 Tijdelijk In De Aanbieding Voor Slechts €320

Xiaomi Mi 6De Xiaomi Mi 6 is een zeer krachtige smartphone die kan concurreren met de vlaggenschip toestellen van Samsung, LG en andere bekende fabrikanten. De Xiaomi Mi 6 is echter een stuk goedkoper dan de concurrentie en is nu tijdelijk zelfs met extra korting verkrijgbaar.

Xiaomi introduceerde in april een zeer krachtige nieuwe smartphone. De zogeheten Xiaomi Mi 6 beschikt over een 5,15-inch scherm heeft een resolutie van 1920×1080 pixels, een Snapdragon 835-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een 3350mAh accu, een vingerafdrukscanner, een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. Bij de lancering kreeg de 64GB-uitvoering een adviesprijs mee van iets meer dan €405. De 128GB-uitvoering koste ongeveer €475.

xiaomi mi6 render

Nu is de Xiaomi Mi 6 hier tijdelijk echter verkrijgbaar voor slechts €320 als je de couponcode “GBNLMI6” gebruikt. Op de redactie hebben wij de Xiaomi Mi 6 mogen testen en de smartphone blijkt ongeveer net zo snel te zijn als de Galaxy S8. De Galaxy S8 kost echter minimaal twee keer zoveel.

Wil je de Xiaomi Mi 6 kopen wees er dan snel bij, want de actie is slechts tijdelijk geldig.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.