Duidelijke Renders Samsung Galaxy S8 Active Gelekt

Samsung-Galaxy-S8-Active-renderEr zijn renders opgedoken van de Galaxy S8 Active, die Samsung heeft gebruikt in een gebruikersaanwijzing voor werknemers. Op de duidelijke afbeeldingen is de smartphone van alle kanten te zien. In de gebruikersaanwijzing worden eerder gelekte specificaties opnieuw genoemd.

Er gaan al langer geruchten rond over de komst van de Galaxy S8 Active, een robuustere uitvoering van de reguliere Galaxy S8. Samsung brengt al sinds de Galaxy S4 een Active-uitvoering van de S-serie op de markt.

De Galaxy S8 Active heeft geen gebogen scherm en is voorzien van een extra stevige behuizing om de smartphone schokbestendig te maken. Het toestel beschikt over een 5,8-inch QHD-scherm met Gorilla Glass 5, een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een accu met een capaciteit van maar liefst 4000mAh. De reguliere Galaxy S8 en Galaxy S8+ hebben een 3000mAh en 3300mAh accu.

Uiteraard is de Bixby-knop weer aanwezig en is de behuizing waterdicht (IP68). De Galaxy S8 Active draait op Android 7.0 (Nougat).

Het is nog onduidelijk waar en wanneer Samsung de Galaxy S8 Active op de markt zal brengen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.