Zoveel Kosten De Moto X4, Moto G5S en G5S Plus

Moto G5SMotorola zal dit jaar de Moto X4, de Moto G5S en de Moto G5S Plus introduceren. Van deze drie toestellen zijn nu de Oost-Europese adviesprijzen gelekt.

De bekende lekker Roland Quandt heeft via een Tweet aangegeven dat de Motorola Moto X4 met 32GB opslagruimte in Oost-Europa een adviesprijs meekrijgt van 350 euro. Volgens recente geruchten beschikt dit toestel over een  5,2-inch full-HD scherm, een Snapdragon 660-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dual-camera aan de achterzijde, een 16 megapixel selfie-camera, een 3800mAh accu en een waterdichte behuizing (IP-68).

Roland Quandt Tweet prijs Moto X4

Motorola zal dit jaar ook een metalen premium versie van de Moto G5 uitbrengen. De verbeterde uitvoering komt op de markt onder de naam Moto G5S en G5S Plus. In ieder geval beschikt de Moto G5S Plus over een dual-camera. De overige specificaties zijn gelijk aan die van hun voorganger. Zo beschikt de Moto G5S over een 5-inch Full-HD scherm, een Snapdragon 430-processor, 3GB werkgeheugen en een 2.800 mAh accu. De Moto G5S Plus beschikt over een 5.2-inch Full-HD scherm, een Snapdragon 625-processor, 3GB werkgeheugen en een 3.000 mAh accu.

Volgens Roland Quandt krijgt de Moto G5S in Oost-Europa een adviesprijs mee van 300 euro en de Moto G5S Plus een adviesprijs mee van 350 euro. Het is nog onduidelijk wanneer Motorola de drie smartphones officieel zal introduceren.

Roland Quandt Tweet prijs Moto G5S Plus

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.