Nieuwe Afbeelding High-end Samsung-klaptelefoon Gelekt

Samsung-high-end-klaptelefoonIn juni introduceerde Samsung in thuisland Zuid-Korea, de Samsung Folder 2, een klaptelefoon met een adviesprijs van omgerekend ongeveer 230 euro. Samsung werkt volgens de laatste geruchten ook aan een high-end variant, waarvan via SlashLeaks nu een afbeelding zou zijn gelekt.

Alhoewel we in Europa nog maar weinig mensen met een klaptelefoon zien, zijn dergelijke smartphones in Azië nog erg populair. Daarom ontwikkelen fabrikanten af en toe een klaptelefoon die alleen in Azië op de markt zal verschijnen.

Op de bovenstaande afbeelding zien we volgens de bron een high-end Samsung klaptelefoon met een Snapdragon 821-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een 2300mAh accu en NFC-onbdersteuning, Ook is de slimme assistent Bixby aanwezig.

Samsung zou de high-end klaptelefoon deze maand introduceren, maar de kans is zeer klein dat de smartphone in Europa op de markt zal verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.