“Introductie Samsung Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 En Watch 4 Op 11 Augustus”

Op het internet is een poster verschenen met daarop de datum van het aankomende Galaxy Unpacked evenement. Op 11 augustus zal Samsung de nieuwste producten introduceren. We krijgen onder andere de Galaxy Z Fold 3, de Galaxy Z Flip 3 en de Galaxy Watch 4 te zien.

De website GSMArena heeft volgens hen een officiële poster weten te bemachtigen voor de introductie van het volgende Galaxy Unpacked evenement. Op de poster staat dat het evenement start op 11 augustus om 10 uur EST tijd. We zien ook de vier hashtags #Z Fold3, #Z Flip3, #Buds2 en #Watch4. Hieruit kunnen we opmaken dat Samsung de opvouwbare Galaxy Z Gold 3, de Galaxy Z Flip 3 zal introduceren, samen met de Galaxy Watch 4 smartwatch en de nieuwe draadloze oordopjes Galaxy Buds 2.

Samsung legt de focus dit evenement dus vooral op de opvouwbare smartphones. De Zuid-Koreaanse fabrikant zou van plan zijn om dit jaar 7 miljoen opvouwbare smartphones te verkopen. Dat is bijna drie keer zoveel als de verkoopcijfers van de Galaxy Z Fold en Z Flip-telefoons vorig jaar. Verder valt op dat de Galaxy Watch 4 de eerste smartwatch is van Samsung die draait op Wear OS. Voorgaande wearable draaien allemaal op Samsung’s eigen besturingssysteem Tizen.

Naar welke producten kijken jullie het meest uit?

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.