“Google Pixel 2 Krijgt Geen Koptelefoonaansluiting”

Pixel 2 fotoVia de website Venturebeat zijn nieuwe geruchten opgedoken over de Google Pixel 2. Uit een gelekte foto zou blijken dat de smartphone geen 3.5mm headphone jack krijgt en dat het toestel even dikke schermranden heeft als zijn voorganger.

Volgens eerdere geruchten krijgt de Google Pixel 2 een scherm met zeer dunne randen, maar Venturebeat schrijft nu dat de randen juist even dik zijn als de randen op de voorganger van de Pixel 2. Op een foto zou ook te zien zijn dat het glazen gedeelte aan de achterkant kleiner is geworden, waardoor de vingerafdrukscanner nu in het kunststof gedeelte van het toestel zit. We zien geen dual-camera aan de achterzijde.

Naar verwachting krijgt de Google Pixel 2 een knijpgevoelige behuizing, waardoor de smartphone net als de HTC U11 te bedienen is met knijpbewegingen. Zo zou het onder andere mogelijk moeten worden om de virtuele assists van Google te starten door in de smartphone te knijpen. HTC is verantwoordelijk voor de productie van de Pixel 2 XL, terwijl LG de productie van de Pixel 2 op zich neemt.

De smartphone op de bovenstaande afbeelding ziet er niet erg afgewerkt uit, waardoor het waarschijnlijk om een prototype gaat die mogelijk nog zal worden aangepast. Het is nog onduidelijk wanneer Google de Pixel 2 en Pixel 2 XL officieel zal presenteren.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.