Samsung Start Uitrol Android 7.0 Voor Galaxy A3 (2016)

Samsung Galaxy A3 2016Samsung is begonnen met de uitrol van Android 7.0 (Nougat) voor de Galaxy A3 (2016). In de update zit ook de beveiligingsupdate van juli verwerkt.

Samsung heeft de vlaggenschip-toestellen van de fabrikant ondertussen voorzien van een Nougat-update, waardoor het nu tijd is voor de mid-range en budget-toestellen, waaronder de A-serie uit 2016. Samsung heeft Android 7.0 onlangs al uitgerold naar de Galaxy A5 (2016) en nu is de update ook beschikbaar voor de Galaxy A3 (2016).

Naast het toevoegen van een aantal nieuwe functies in Android Nougat, zijn ook een aantal beveiligingsrisico’s aangepakt dankzij de beveiligingsupdate van juli. Hierdoor is de smartphone weer een stukje veiliger. De update van ongeveer 90MB groot is nu beschikbaar voor zowel branden als unbranded toestellen.

De update zal in fasen worden uitgerold. Je krijgt een notificatie zodra de update beschikbaar is. Om handmatig te controleren of de update al voor jouw toestel klaarstaat ga je naar ‘Instellingen’ ->  ‘Toestel-info’ -> ‘Updates handmatig downloaden’.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.