Apple’s Aankomende Smartphone Heet iPhone X

Apple iPhone 8 dummyMet de lancering van zoveel verschillende Android-smartphones zou je bijna vergeten dat de concurrentie binnenkort de iPhone 8 zal introduceren. Dankzij verschillende geruchten weten we dat de nieuwe iPhone niet de naam “iPhone 8” meekrijgt. De nieuwe smartphone van Apple zal naar verluidt namelijk als “iPhone X” op de markt verschijnen.

De media noemde de opvolger van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus regelmatig de “iPhone Edition”. De nieuwe iPhone zou namelijk net als de Apple Watch Edition extra luxe worden. Volgens de website  iCulture zal dit toch niet het geval zijn en komt de nieuwe iPhone op de markt onder de naam “iPhone X”. Apple zal deze naam kiezen om de tiende verjaardag van de originele iPhone te vieren. De naam zal worden uitgesproken als “iPhone 10”.

iPhone X

Apple zal de nieuwe iPhone op 12 september officieel onthullen. Op deze dag krijgen we te horen of de iPhone 8 inderdaad iPhone X heet of dat Apple heeft toch gekozen voor de naam iPhone Edition. De nieuwe iPhone beschikt naar verwachting net als de Galaxy Note over een scherm met dunne randen en een adviesprijs van rond de 1000 euro.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *