“LG V30 Gaat 899 Euro Kosten”

LG V30 smartphoneLG heeft tot op heden nog geen adviesprijzen voor de LG V30 bekendgemaakt, maar eerdere geruchten spraken over een mogelijke lagere adviesprijs om te kunnen concurreren met de Galaxy Note 8 en iPhone X. Volgens Duitse bronnen is dit echter niet het geval en krijgt de LG V30 in Europa een verkoopadviesprijs mee van 899 euro.

LG zou de LG V30 voor 899 euro op de markt willen brengen, dit is maar liefst 150 euro meer dan de adviesprijs van de eerder dit jaar gelanceerde LG G6. Mogelijk is dit de reden dat LG de adviesprijs nog niet officieel heeft aangekondigd.


We zien een nieuwe trend opduiken, waarbij de prijzen van toestellen van grote fabrikanten ieder jaar met 10 tot 20 procent stijgen. De iPhones van Apple en de vlaggenschip-toestellen van Samsung zijn daar een goed voorbeeld van. Fabrikanten als HTC, LG en Sony doen dit ook, maar deze toestellen zijn een stuk minder succesvol. Zo is Sony alleen succesvol in Japan en draait HTC al een zeer lange tijd verlies. Minder bekende Chinese fabrikanten bieden juist steeds goedkopere smartphones aan, wat tot nu toe een succesvolle strategie lijkt te zijn.

We zullen nog even moeten wachten voordat we het bovenstaande bericht kunnen bevestigen, aangezien LG de adviesprijzen nog niet officieel heeft aangekondigd.

Specificaties
De LG V30 beschikt over een 6-inch OLED-scherm met een resolutie van 2880×1440 pixels en een screen-to-body ratio van 81 procent, een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, een 16 megapixel dual-camera aan de achterkant, een 5 megapixel selfie-camera, een 3300mAh accu, 32bit-quad-dac, een usb-c-poort en een waterdichte behuizing (IP68). De smartphone draait op Android 7.1.2 (Nougat).

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.