“Pixel 2 (XL) Krijgt Deze Nieuwe Functies”

google-pixel-2-en-2-xlEen aantal mensen hebben de nog onaangekondigde Pixel 2 en Pixel 2 XL al mogen testen. Volgens deze mensen krijgen de toestellen een aantal nieuwe functies, waaronder een nieuwe Pixel-Launcher met de zoekbalk onderin.

Verschillende personen die claimen dat ze de Verizon Pixel 2 hebben gebruikt melden dat de smartphone een aantal nieuwe functies krijgt. Eén van de nieuwe functies is de portret-modus, waarbij de persoon op de foto scherp wordt weergegeven terwijl de achtergrond wazig is. De iPhone heeft deze functie ook, maar maakt hiervoor gebruik van twee lenzen met verschillende brandpunten. De Pixel 2 past de foto softwarematig aan.

De tweede functie is de nieuwe Pixel-launcher. In de nieuwe Pixel-launcher zit de zoekbalk aan de onderkant inplaats van de bovenkant. Ook zou de homepagina van Google een nieuw design hebben gekregen, maar details hierover hebben we niet.

Een andere nieuwe functie is de optie om constant naar muziek in je omgeving te luisteren. Zo krijg je automatisch de artiest en de naam van het liedje op je vergrendelingsscherm te zien als er bijvoorbeeld muziek in een winkel wordt afgespeeld. Hiervoor moet de microfoon op de telefoon wel altijd aanstaan.

De personen die de Pixel 2 hebben gebruikt laten ook weten dat de eerdere geruchten over een knijpgevoelige behuizing, genaamd Active Edge, kloppen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de Google Assistant te openen door in de Pixel 2 te knijpen.

Google zal de Pixel 2 en Pixel 2 XL op 4 oktober officieel introduceren. Tijdens de presentatie verwachten we ook een kleinere Google Home, een nieuwe versie van Google Daydream en een Google-laptop.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.