“Google Pixel 5a Zal Op 11 Juni Geïntroduceerd Worden”

Volgens de laatste geruchten is Google van plan om de Pixel 5a in juni te introduceren. De smartphone zal qua uiterlijk vrijwel identiek zijn aan de Pixel 4a 5G, aldus de berichtgeving.

De coronacrisis zorgde ervoor dat veel fabrikanten hun nieuwste toestellen op een later tijdstip introduceerden dan voorheen de bedoeling was. Hierdoor bracht Google de Pixel 4a niet in juni uit, maar in augustus. In september volgde de Pixel 4a 5G. Dit jaar wil Google het oude schema echter weer oppakken en in juni terugkeren met de Pixel 5a.

Dit schrijft tech-lekker Jon Prosser. De lancering van de Pixel 5a zou op 11 juni ingepland staan. Voor die tijd wil Google de nieuwe generatie Google Pixel Buds introduceren. Deze draadloze oordopjes zullen halverwege april geïntroduceerd worden.

Er zijn al verschillende specificaties van de Google Pixel 5a (5G) uitgelekt. Volgens de geruchten krijgt de smartphone een 6,2-inch scherm met een Full HD+-resolutie, een processor uit de Snapdragon 700-series, 4GB of 6GB werkgeheugen en vrijwel hetzelfde uiterlijk als zijn voorganger. Een adviesprijs is nog niet uitgelekt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.