LG G3 En LG G4 Krijgen Geen Beveiligingsupdates Meer

LG G4Op een website van LG geeft het Zuid-Koreaanse bedrijf aan welke toestellen nog in aanmerking komen voor maandelijkse beveiligingsupdates. LG heeft de LG G3, G4, G4 Stylus en de G Stylo van deze website gehaald.

Verschillende toestellen van LG komen in aanmerking voor maandelijkse beveiligingsupdates. Deze updates pakken de laatste veiligheidslekken in Android aan, waardoor de smartphones weer een stukje veiliger zijn. Dit wil trouwens niet zeggen dat de toestellen elke maand een update ontvangen. Soms rolt LG namelijk een update uit met daarin de beveiligingspatches van verschillende maanden.

LG beveiligingsupdates

Op de bovenstaande lijst zien we welke toestellen nog in aanmerking komen voor beveiligingsupdates. Het valt op dat de LG G3, LG G4, LG G4 Stylus en LG G Stylo nu ontbreken. De LG G3 is meer dan drie jaar oud, maar de LG G4 is halverwege 2015 uitgebracht.

Fabrikanten als Google en Samsung beloven doorgaans drie jaar lang beveiligingsupdates uit te rollen. Het is dus opmerkelijk dat LG heeft besloten om de twee jaar oude LG G4 nu al niet meer te ondersteunen. De mid-range G4 Stylus en G Stylo zijn ook uitgebracht in 2015 en dus ook nog geen drie jaar oud.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.