OnePlus 3 en OnePlus 3T Ontvangen Beveiligingsupdate Met Face Unlock

OnePlus 3T Midnight Black-editieDe Chinese fabrikant OnePlus heeft een update uitgebracht voor de twee jaar oude OnePlus 3 en de OnePlus 3T. De update brengt de beveiligingspatch van mei en de Face Unlock-functie naar beide toestellen.

De OnePlus 3 en de OnePlus 3T ontvangen vanaf deze week een update naar OxygenOS 5.0.3. De update zal in fasen worden uitgerold en brengt verschillende verbeteringen met zich mee. Zo zorgt de beveikigingspatch van mei ervoor dat de smartphones zijn beveiligd tegen de nieuwste lekken in het Android-besturingssysteem. Ook heeft OnePlus Face Unlock toegevoegd, waarmee het mogelijk is om de smartphone te ontgrendelen door je gezicht te scannen.

Als laatste heeft OnePlus een aantal verbeteringen doorgevoerd aan de launcher, galerij-, bestandsbeheer- en weer-app. Hierdoor is het onder andere mogelijk om foto’s te sorteren op locatie.

De OnePlus 3 verscheen in juni 2016 op de markt en kreeg bij de lancering een adviesprijs mee van 400 euro. Ondertussen heeft OnePlus de OnePlus 6 aangekondigd, die een adviesprijs meekrijgt van 529 euro.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.