“Google Pixel 2 XL Krijgt Geen Hoofdtelefoonaansluiting”

Google-Home-Mini-Pixel-2-XLEr gaan al langer geruchten rond over een ontbrekende 3.5mm hoofdtelefoonaansluiting op de Google Pixel 2 XL en een afbeelding op de website van de supermarktketen Walmart lijkt dit nu te bevestigen.

Google zal de Pixel 2 en Pixel 2 XL vandaag om 18.00 uur tijdens een persconferentie officieel introduceren, maar de meeste details zijn al uitgelekt. Zo is zojuist per ongeluk tijdelijk een afbeelding op de website van Walmart geplaatst, waarop de Home Mini samen met de Pixel 2 XL te zien is. We zien aan de onderkant van de Pixel 2 XL geen 3.5mm hoofdtelefoonaansluiting. Het is natuurlijk mogelijk dat deze aan de bovenkant zit, maar al sinds mei spreken de geruchten over een ontbrekende hoofdtelefoonaansluiting.

Gebruikers van de Pixel 2 XL moeten dus een Bluetooth-headset of hoofdtelelefoon met USB-C aansluiting gebruiken. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een verloopstukje van 3.5mm headphone jack naar USB-C.

Google zal de Pixel 2 en Pixel 2 XL vanavond officieel introduceren. We kunnen de geruchten dus zeer snel bevestigen. We verwachten tijdens de presentatie nog meer nieuwe producten te zien, waaronder de Home Mini en een nieuwe Chromebook.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.