“Huawei Mate 10 Kost 200 Euro Meer Dan Mate 9”

Huawei Mate 10 ProHuawei zal op 16 oktober de Huawei Mate 10-serie introduceren. De afgelopen weken zijn al verschillende details over de specificaties opgedoken, maar nu weten we mogelijk ook meer over de adviesprijs. Volgens de laatste geruchten gaat de Mate 10 namelijk 200 euro meer kosten dan zijn voorganger.

In 2016 introduceerde de Chinese fabrikant Huawei de Mate 9, die een adviesprijs meekreeg van 699 euro. De smartphone was mede dankzij deze adviesprijs erg succesvol. De Mate 9 was namelijk minder duur dan de concurrerende smartphones van Samsung en Apple. Volgens de laatste geruchten zal dit bij de Mate 10 echter niet het geval zijn.

De Mate 10 zou in Oost Europa een adviesprijs meekrijgen van ongeveer 940 euro. Dit is opmerkelijk aangezien de Galaxy S8 en Galaxy S8+ “slechts” 799 euro en 899 euro kosten. Als een Chinese fabrikant als Huawei meer gaat vragen dan bekendere merken als Samsung of Apple, dan kiezen de meeste mensen liever voor een toestel van Samsung of Apple.

Het is natuurlijk mogelijk dat de geruchten over de adviesprijs niet kloppen of dat Huawei misschien iets heel speciaals voor ons in petto heeft. We hoeven gelukkig niet lang meer te wachten om de geruchten te kunnen bevestigen. Huawei zal de Mate 10-serie namelijk op 16 oktober officieel introduceren.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.