Ulefone Mix Met Randloos Scherm Kost Slechts €117

Ulefone-MixDe Ulefone Mix is een smartphone dat extreem veel wegheeft van de populaire Xiaomi Mix, maar de Ulefone Mix is echter een stuk goedkoper. Zo kost de “randloze” smartphone tijdelijk namelijk slechts €117

We hebben al verschillende keren geschreven over de budget-smartphones van Ulefone. Sinds kort heeft de Chinese fabrikant ook een randloos toestel in hun portfolio. Het is duidelijk waar Ulefone het design en naam van heeft afgekeken, maar de prijs maakt de smartphone erg aantrekkelijk.

De Ulefone Mix beschikt over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een 1,5GHz MTK6750T octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 3300mAh accu, een vingerafdrukscanner en dual-SIM ondersteuning. De smartphone draait op Android 7.0 (Nougat).

Ulefone Mix

De randen rondom het scherm zijn aan de bovenkant en zijkanten minimaal. Dit in combinatie met het metalen frame geeft de Ulefone Mix een premium uitstraling. De Ulefone Mix kost de komende dagen op deze website slechts €117, een erg aantrekkelijke prijs voor een zeer complete smartphone. Voor deze prijs is zelfs een beschermhoesje, een screen-protector en een ring-holder inbegrepen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.