Beeldmateriaal OnePlus 5T Toont Dunne Schermranden

OnePlus-5T-headerEr zijn afbeeldingen opgedoken waarop de aankomende OnePlus 5T te zien zou zijn. Het valt op dat de smartphone zeer dunne schermranden heeft en dat de vingerafdrukscanner aan de voorkant ontbreekt.

OnePlus is een Chinese fabrikant die tegen degelijke prijzen toestellen op de markt brengt, die qua interne specificaties kunnen meten met de vlaggenschip-toestellen van fabrikanten als Samsung. Het lijkt erop dat OnePlus binnenkort de OnePlus 5T zal introduceren, waarvan nu officieel beeldmateriaal zou zijn uitgelekt via Android Authority.

Op de afbeeldingen zien we dat de smartphone een langwerpig scherm krijgt met zeer dunne schermranden. Waarschijnlijk gaat het om een 6-inch display met een resolutie van 2160 x 1080 pixels en een beeldverhouding van 18:9. Ook zien we geen vingerafdrukscanner aan de onderkant van het scherm. Mogelijk heeft OnePlus de vingerafdrukscanner verplaatst naar de achterkant.

OnePlus zal de OnePlus 5T mogelijk al in november officieel introduceren. We verwachten daarom dat OnePlus binnenkort de eerste teasers zal delen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.